Minicamping / Landwinkel / Fruitteeltbedrijf

Camping

De camping heeft 25 plaatsen en is ruim opgezet. De plaatsen zijn verdeeld over verschillende velden.

De camping heeft een rustige en parkachtige uitstraling. Mede doordat de auto’s geparkeerd staan op de parkeerplaats. In het midden van de camping is er een speeltuin en iets verderop een jeux de boules baan en een veldje voor bijv. een partijtje voetbal.

Door zijn unieke ligging is camping Schorre een plaats waar u met plezier zult verblijven.

 

kampeerplaatsen

De plaatsen zijn 150 t/m 200 m2 en voorzien van elektriciteit (10 Ampere). Deze plaatsen zijn geschikt voor een tent, caravan, vouwwagen of camper. Er mogen maximaal 2 kleine slaaptentjes bijgezet worden van elk 10 m2.

Op de camping zijn op verschillende plaatsen watertappunten.

Draadloos internet is beschikbaar.

 

sanitairgebouw

Het verwarmd sanitairgebouw is ons visitekaartje. De afgelopen jaren hebben wij daar veel complimenten over ontvangen. Warm water is bij de prijs inbegrepen.

In het toiletgebouw is ook een aparte ruimte voor minder validen. 

 

honden

Honden zijn in principe toegestaan op de camping, echter in beperkte hoeveelheid; tussen de zes en de acht honden totaal op de camping.  Maximaal twee honden per plaats.

 

beschikbaarheid/reserveren

Voor een reservering kunt u het beste het boekingsformulier invullen. Hier kunt u ook zien in welke tijd er nog plaatsen beschikbaar zijn. Wij kunnen helaas niet op plaatsnummer reserveren.

In verband met Covid-19 vinden wij handen wassen en afstand houden belangrijk. Mocht u verdere vragen hebben hoe wij omgaan met het Coronavirus, dan kunt u ons mailen.

Voor onze annuleringsvoorwaarden klik hier.
U kunt voor het seizoen 2022 kunt u vanaf 1 december om 08.00 uur online reserveren.

 

De camping is op dit moment gesloten. Wij openen het nieuwe kampeerseizoen op 19 maart 2022.