Minicamping / Landwinkel / Fruitteeltbedrijf

Camping

De camping heeft 25 plaatsen en is ruim opgezet. De plaatsen zijn verdeeld over verschillende velden.

De camping heeft een rustige en parkachtige uitstraling. Mede doordat de auto’s geparkeerd staan op de parkeerplaats. In het midden van de camping is er een speeltuin en iets verderop een jeux de boules baan en een veldje voor bijv. een partijtje voetbal.

Door zijn unieke ligging is camping Schorre een plaats waar u met plezier zult verblijven.

 

kampeerplaatsen

De plaatsen zijn 150 t/m 200 m2 en voorzien van elektriciteit (10 Ampere). Deze plaatsen zijn geschikt voor een tent, caravan, vouwwagen of camper. Er mogen maximaal 2 kleine slaaptentjes bijgezet worden van elk 10 m2.

Op de camping zijn op verschillende plaatsen watertappunten.

Draadloos internet is beschikbaar.

 

sanitairgebouw

Het verwarmd sanitairgebouw is ons visitekaartje. De afgelopen jaren hebben wij daar veel complimenten over ontvangen. Warm water is bij de prijs inbegrepen.

In het toiletgebouw is ook een aparte ruimte voor gehandicapten.

 

honden

Honden zijn in principe toegestaan op de camping, echter in beperkte hoeveelheid; tussen de zes en de acht honden totaal op de camping.  Maximaal twee honden per plaats.

 

beschikbaarheid/reserveren

Wij reserveren vanaf 1 december 2018. Voor het hoogseizoen raden wij u aan op die dag telefonisch te reserveren  (vanaf 8.00 uur), dan bent u direkt op de hoogte of wij plaats hebben. Daarna kunt u het beste het boekingsformulier invullen. Hier kunt u ook zien in welke tijd er nog plaatsen beschikbaar zijn. Wij kunnen helaas niet op plaatsnummer reserveren.

 

De camping is geopend van 16 maart t/m 03 november 2019.

 

WEETJE

 

In het toiletgebouw

hangt in de zomer

een bestellijst voor broodjes

van de bakker 

voor de volgende dag