Onze winkel

In de landwinkel verkopen wij fruit van het seizoen onder andere uit eigen boomgaard, heerlijke sappen van eigen fruit, jams, Zeeuwse streekproducten, maar ook boerenzuivel, kaas, noten en delicatessen, schapenwol cremes, servies en andere kadootjes. In de winkel kunt u ook een kop koffie of thee kopen voor buiten op het terras, of een heerlijke appelsap!

Ook bakken we broodjes, croissants en zuurdesembroden. Deze kunt u van te voren bestellen via de mail of de whats-app tot 21.00 uur en de volgende morgen ophalen in onze Landwinkel (zondags gesloten). 

Wij hebben: croissant, pistolet bruin of wit, zuurdesembroodje volkoren of wit), kaiserbroodje wit, volkoren broodje, stokbrood, zuurdesembrood 600 gram volkoren of wit.

 

Kadopakketten

Geheel naar eigen wens kunnen wij voor u een leuk kadopakket verzorgen. Ook staan er pakketten kant en klaar in de winkel. We hebben een ruime keus in manden/dienbladen en veilingkistjes, u kunt natuurlijk zelf ook iets meebrengen waar we de produkten in schikken. We maken er iets feestelijks van!

Openingstijden

juli en augustus 2024

maandag tot en met zaterdag: 07.30 tot 17.30 uur
 

september en oktober 2024
maandag tot en met vrijdag: 09.00 tot 17.30 uur
zaterdag: 09.00 tot en met 16.00 uur